logo 40 jaar De Noorderkempen40 jaar De Noorderkempen!

In 2024 bestaat De Noorderkempen 40 jaar. En dat vieren we graag samen met al onze bewoners!

Op deze pagina lees je alles over de festiviteiten in het kader van 40 jaar De Noorderkempen. Vier je met ons mee?

 

Fotozoektocht in elke gemeente

De Noorderkempen heeft sociale woningen in Arendonk, Hoogstraten, Merksplas, Ravels en Rijkevorsel. In elk van deze gemeentes hebben we een fotozoektocht uitgewerkt. Elke tocht is ongeveer 8 kilometer lang, samen goed voor 40 kilometer plezier! Je kan de tochten te voet of met de fiets doen. Onderweg kom je langs heel wat woningen van De Noorderkempen.

Je vindt de routes per gemeente hieronder. De bedoeling is om de foto's in de juiste volgorde te zetten. Bij elke foto hoort een letter. Als je de foto's in de volgorde zet waarin je ze tegen komt, kan je een woord vormen. Dit woord vormt de oplossing van de zoektocht en is per gemeente verschillend. Heb je het juiste woord gevonden? Stuur dan de oplossing naar ons door en maak kans op een leuke prijs (één kans per gezin per zoektocht). Je kan de oplossing aan ons bezorgen tot en met 30 november 2024. We maken de winnaars bekend in de loop van december 2024 (één winnaar per gemeente). 

 

De routes per gemeente

 

Ik heb de oplossing!

Je kan de oplossing aan ons bezorgen via onderstaande kanalen:

 

Veel plezier!

 

Feest voor bewoners in elke gemeente

We organiseren een heus verjaardagsfeest in elke gemeente van ons werkingsgebied. Als bewoner krijg je hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Meer informatie vind je op het Facebook-evenement per gemeente.

  • Arendonk: zondag 26 mei 2024 van 11u tot 14u 
  • Hoogstraten: zondag 16 juni 2024 van 11u tot 14u
  • Merksplas: zondag 23 juni 2024 van 11u tot 14u
  • Ravels: zondag 2 juni 2024 van 11u tot 14u
  • Rijkevorsel: zondag 1 september 2024 van 11u tot 14u

 

Waarom niets in Beerse?

Sinds 2023 maakt de gemeente Beerse deel uit van het werkingsgebied van Woonboog en niet langer van De Noorderkempen. In de loop van 2024 zullen we dan ook alle woningen in Beerse overdragen naar Woonboog. De bewoners worden hiervan binnenkort op de hoogte gebracht. Tot aan de overdracht kunnen de bewoners uiteraard bij ons terecht. Maar dat is wel de reden waarom we geen zoektocht en geen verjaardagsfeest in Beerse organiseren.