Welkom!

De Noorderkempen wil duurzame, kwaliteitsvolle & betaalbare woningen in een aangename leefomgeving ter beschikking stellen van personen en gezinnen die het nodig hebben. Op die manier willen we hen de gelegenheid geven om een comfortabele thuis te creëren. We doen dit door een oplossingsgericht, persoonlijk & pragmatisch contact op te zetten en te onderhouden met onze (kandidaat)-huurders en diverse betrokken partners. Op die manier werken we volgende de regelgeving van de sociale huisvesting in Vlaanderen actief mee aan het oplossen van huisvestingsproblematieken binnen ons werkgebied.

De Noorderkempen is actief in de volgende gemeentes: Arendonk, Beerse, Hoogstraten, Merksplas, Ravels & Rijkevorsel.

 

Nieuws | overgang naar centraal inschrijvingsregister

Vanaf het voorjaar van 2024 verlopen alle inschrijvingen voor een sociale woning in Vlaanderen via het centraal inschrijvingsregister (CIR). Ter voorbereiding van deze overgang naar het CIR is het momenteel niet mogelijk om je inschrijving te verwerken of om wijzigingen in je kandidatendossier aan te brengen. 

  • Wil je nu al inschrijven? Bezorg ons dan het ingevuld inschrijvingsformulier (pdf - 229KB) en wij brengen je inschrijving in de tweede helft van januari 2024 in orde in het centraal inschrijvingsregister.
  • Wil je wijzigingen aanbrengen in je dossier? Dat kan je binnenkort zelf doen in je online kandidatendossier. Meer informatie krijg je hierover in het voorjaar van 2024.
  • Nu al meer weten over het centraal inschrijvingsregister? Kijk dan op de website van Wonen in Vlaanderen.

 

FEEST! De Noorderkempen bestaat 40 jaar!

Je vindt alle informatie over dit feestjaar op onze website.