Daar kan je op bouwen!

zoek:

Erfpachtwoningen in Meer

 

Ontwikkeling Kloostersite Meer gestart!

In september 2018 is De Noorderkempen begonnen met de sloop van de schoolgebouwen aan het Klooster van Meer. Nadien zullen de vijf monumenten gerenoveerd worden door vzw Klooster Meer en zal De Noorderkempen starten met de bouw van 17 woningen en met het aanleggen van de infrastructuur. We schatten op dit moment dat al deze werken klaar zullen zijn tegen eind 2022 (maar stiekem hopen we iets vroeger…ssst!).

11 erfpacht-/ koopwoningen

Van de 17 nieuwbouwwoningen die er komen, zullen er 6 verhuurd worden als sociale huurwoning. De 11 andere woningen zullen in erfpacht worden gegeven (combinatie erfpacht/ koop). Alle informatie hierover vind je in de onderstaande brochure.

Bekijk de informatiebrochure

Heb je interesse om je voor deze woningen in te schrijven? Dat kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Als je dit volledig invult & ondertekend binnen brengt (samen met € 50 | cash te betalen), dan kom je op de kandidatenlijst voor deze woningen te staan.

Download het inschrijvingsformulier

Informatievergadering | 25 september 2018

Op 25 september 2018 organiseerden we een informatievergadering over het project ‘Klooster Meer’, waarin we meer uitleg gaven over de toekomstplannen op de site. Het verslag van de vergadering kan je lezen via onderstaande link.

Bekijk het verslag

 

Voor meer informatie over dit project kan je terecht bij Eveline Snels | 014-63 95 97 | eveline.snels@denoorderkempen.be