Daar kan je op bouwen!

zoek:

Documenten

Informatie voor kandidaat-huurders​

 

In onze brochure voor kandidaat-huurders vind je meer informatie over de inschrijvingsvoorwaarden en over hoe in te schrijven. Is er iets niet duidelijk, kom dan gerust eens langs tijdens de openingsuren op ons kantoor!

Bekijk de informatiebrochure 

Wil je je graag inschrijven? Via de link hieronder vind je ons inschrijvingsformulier en een woordje uitleg over welke documenten mee te brengen.

Download het inschrijvingsformulier

Informatie voor huurders

 

Boekje ’ZieZo!’ | versie 2018   Download ZieZo! 

Richtlijnen voor bijkomende constructies

Woon je in een woning van De Noorderkempen en wil je iets aan de woning veranderen of iets in de tuin plaatsen? Kijk dan eerst of dit toegelaten is! Om de kwaliteit van de woningen te bewaken, heeft De Noorderkempen een aantal richtlijnen opgesteld voor bijkomende constructies. 

Bekijk de richtlijnen

OPGELET! Enkel constructies die aangevraagd zijn, mogen uitgevoerd worden! De Noorderkempen heeft steeds het recht om op het einde van de verhuring te vragen om de woning te herstellen in de oorspronkelijke staat. Constructies die gebeurd zijn zonder goedkeuring, zullen steeds ten laste van de huurder verwijderd worden!

Download het aanvraagformulier

Toelichting bij de huurovereenkomst

Hieronder vind je de toelichting die hoort bij de huurovereenkomst. Belangrijk om te onthouden is dat de Vlaamse overheid de regels van de sociale huur kan wijzigen of aanvullen. Dat kan gebeuren als zij dat noodzakelijk vindt voor het algemeen belang. Die wijzigingen en aanvullingen kunnen ook gevolgen hebben voor jouw huurovereenkomst. In dat geval zal De Noorderkempen je verwittigen en er voor zorgen dat je ervan op de hoogte bent (bijvoorbeeld via de website, Het Noordernieuws, sociale media…).
Als je bij deze toelichting vragen hebt, kan je steeds contact opnemen met de medewerkers van de huurdienst

Download de toelichting bij een huurovereenkomst van bepaalde duur

Download de toelichting bij een huurovereenkomst van onbepaalde duur

Reglementen

 

Intern huurreglement De Noorderkempen

Het intern huurreglement is een openbaar document waarin  De Noorderkempen als de verhuurder de concrete regels vastlegt ter uitvoering van het Besluit van de Vlaamse Regering tot reglementering van het sociale huurstelsel van 12 oktober 2007.

Conform artikel 11/11° van het Kaderbesluit Sociale Huur met betrekking tot de openbaarheid van het document en conform de beslissing van de Raad van Bestuur van 11 december 2007 wordt het intern huurreglement ter beschikking gesteld in de onthaalruimte van de De Noorderkempen | Kweekstraat 4b | 2330 Merksplas en vermeld op de website van de maatschappij  “https://www.denoorderkempen.be/”

Bekijk het reglement

Reglement van inwendige orde

 Bekijk het reglement

Informatie over De Noorderkempen

 

Jaarverslag 2019

Wil je meer weten over wat we het voorbije jaar hebben gedaan? Je vindt het jaarverslag van 2019 terug via onderstaande knop!

Bekijk het jaarverslag

Visitatierapport

Download rapport 2013

 

 

CONTACT

Adres Kweekstraat 4b
2330 Merksplas
Telefoon 014-63 95 95

 Contacteer ons

OPENINGSUREN

Maandag 16u – 18u
Dinsdag 10u – 12u
Woensdag 10u – 12u
Donderdag 10u – 12u
Vrijdag 10u – 12u

Klik hier om de
uitzonderlijke sluitingsdagen te bekijken.